På gång i kenneln

Vilken spännande sommar vi har framför oss. 

-3 veckor har gått sedan Heras parning. Det börjar bli spännande. Om en vecka vågar jag nog säga säkert om det tagit sig eller ej. 

-Vi väntar även på tecken att Athos o Jambas (Little Staffs I just want you) parning ska visa resultat.

-Denna vecka kommer avslutas extra mysigt. Bobo ska bo här tors-sön. Så roligt varje gång jag kan lära känna honom bättre. 4mån gammal snart. 

-Athos har det lite kämpigt här hemma nu. Hexa gick in i sitt allra första löp för 2v sedan, nu är det höglöp för hela slanten. Luktar väldigt intensivt här hemma tycker Athos. Han tar det med ro men jag märker att det är mkt i kroppen nu. Pipigt på kvällarna och noll uthållighet i huvvet. Våra bokade spårprov i midsommarhelgen har vi bokat av. Onödigt att åka med förvirrade hundar. 

-Rasspecialen i Gränna 2/7 är runt hörnet. Jag är för feg för att ställa ut Athos själv. Tack o lov för underbara Malin Apel, valpköpare, vän, supermänniska och utställningsnörd delux. Hon kommer att visa honom åt mig. Även Bobo kommer att visas i valpklassen. Staffelinds Ms Madicken(Doris) och YlvaLi (Ylva) kommer oxå att ställas. Ska verkligen bli kul att träffa allt staffefolk.  

 

13 Jun 2023