27. maj, 2019

och så var de 6 veckor gamla

Jag hinner inte med längre, tiden rusar iväg och jag är inte alls redo att släppa ifrån mig valparna om 2 veckor. Tur är då att endast Frasse flyttar på 8veckorsdagen. Resten av gänget stannar några dagar till. Kan inte vänta tills det är dags för nästa kull här hemma. Ja visst är det mycket jobb men det är så underbart att få vara med och påverka de små livens start.

Valparna är inte längre små bebisar......de är monster! Inte hela tiden, men ganska ofta. De biter, skriker, ylar, skrattar(staffes stil), gnäller, skäller, plus ett skällande sälljud som jag inte ens kan beskriva, haha. Helst gör de detta runt 05.00!!!

De är ju givetvis också hur fina och söta små individer som helst. Både personlighet och utseende skiljer dem åt ganska rejält.

Största delen av dagen går till att springa omkring och busa, jaga efter våra fötter (hälsenor står överst på bitmenyn), kissa på platser jag inte ser och springa som galningar ute förstås.

Idag blir lite av en tråkdag eftersom det regnar oavbrutet. Wendy och Qamile har redan bestämt sig för att det inte är värt att ens resa sig idag. Pupparna sover just nu och är lyckligt ovetande om att vi ska åka bil när de vaknar.

Hoppas ni som är valpköpare uppskattar Facebookgruppen. Det är mycket enklare för mig att lägga upp bilder och filmer där. Då kan jag dela med mig lite av vad vi gör under veckorna oxå.