6. maj, 2019

Freke 3v

Nu har det gått 3 veckor sedan alla puppisar kom till världen. Stooor vecka för oss alla. Potentiella valpköpare kommer på besök i helgen (välkomna) så vi hoppas på värme och torrt väder så vi kan vara ute lite.

Idag har alla fått smaka vom puppy och de älskade det. Kommer inte bli några problem när det blir dags för hela portioner. De slickade och tuggade i sig utan problem från mina fingrar, mums.

Idag blir det även avmaskning.

Väggen runt valplådan är nu borttagen och valparna fick plötsligt fri sikt utåt. Nu kan de traska runt mer öppet när de vill. Benen är fortfarande rejält vingliga men de är nyfikna och beger sig iväg på små äventyr ibland. När vi sätter oss i hagen kommer kommer de stapplande fram. De har börjat leka med varandra och man märker hur deras sinnen vaknar. Odin och Idun är mest pratglada än så länge. De skäller och ylar. Freke och Idun är mest aktiva medan Odin och Balder tar det mer lugnt. 

Wendy håller fortfarande full koll på hagen och blir stressad när jag inte släpper in henne. Som idag när jag gav mat till de små och inte ville ha hennes tuttar i närheten. Hon är på sin vakt när folk kommer hem och måste kolla alla noggrannt.